Tuesday, December 28, 2010

Hostel

OMG !
Esok nak balek hostel dah weh ! perlu ker? Ya Allah, sumpah malas la weh. aku tak nak balek :'( nak dok rumah. life kat hostel tersangat la bosan korang oii ! boleh ta kalau aku taknak balek hostel? errr tak kuasa la aku. hmm nanti ta boleh kerap tengok tv. kerja asyik tidurrrrrrrrr sepanjang masa. kalau lapar, makan. kalau bosan, tidur. kalau malas, tidurr. haih ! takde life duh. nanti tak bole nak makan free. kat hostel semua kena bayar ! da la mahal. "tapi act bole buat aku kurus sikit!" memang laa, tapi bosannn laa. tau tak bosan. hope sangat masa berlalu dengan laju sekali masa aku dok hostel nanti. aminnn. mudah mudahan la kan. OMG ! satu hal lagi. mula mula ni memang penat la kan. melangkah je, aku da bole bersin. sebab ape? sebab berhabuk ! mesti punya ! nak kemas tuu, ya Allah. aku ta dapat bayang kan. heh ! patot nyee dorang bukak la next year. lagi bape hari je kutt. alang alang. da la malam 31&1 uma aku ade makan makan sikit. lepas tu, new year pulak tuh. haih !satu hal lagi. ayoo !acam mana la. mama pulak tak dapat hantar. yang hantar nanti ayah, abang and b. hmm aku nak mama hantar.yana, kena redha jelaa. hmm memang la biasa. tapi tah. even aku da pernah duduk asrama dulu since form 1, tapi aku mesti rasa tak best bila setiap kali nak balek hostel.hmm. habuk, sampah. tunggu la kedatangan aku yee. da la sewa mahal ! huh !bilik kecik ! sewa mahal nak mampos ! cekik darah betol. lebih baek tinggal dekat uma double strory. lagi untung banyak. tapi ta boleh. safety yang susah. haihh ! redha redha redha ! --" --" --" --" --"

2 comments:

  1. x perlu kot balik hostel
    jom kite x yah daftar
    hahahhahaha

    ReplyDelete