Friday, December 24, 2010

Sorry

 So sorry dear. sorry buat awak macam tu. bukan nyee saya tak suka, tak sayang. cuma tak confident la dengan diri saya nih. awak jangan marah sangat tau. nanti cepat sangat tua tu! saya sayang dekat awak. sumpah ! tak tipu punyaa. tapi bagi lah saya masa okay. later when i totally ready, i'll tell you okay , dear.i hope you understand what i mean. i know, you're so meaningful to me. I will do the best ever things for you okay. Insyallah :) but now, please jangan merajuk lagi. taknak la eh. betul, sayang nih --" tak caye jugak? betul awak. saya sayang awak <3 now i'm happy cause you always by my side. tapi kalau awak keje, saya tinggal jugak sorang sorang kan, haikal :P hehe kan don't worry okay. trust me. love you, friend.

No comments:

Post a Comment