Sunday, December 12, 2010

Confuse sangat !

  Seriously, I LOVE YOU.
Di tuju pada someone yang yanna sayang sangat. 
 Yanna tau salah yana sebab buat macam tu.
Tapi serious tak bole lupa awakk :(
 Sangat confuse dengan perasaan sekarang ni. 
  And tak tau nak buat ape.
  Sorry 'awakkk'. Jangan la salah kan saya
 And jangan tanya kenapa saya buat macam ni dekat awak.
  Saya tak nak awak berharap sangat. *sorry
   Saya harap awak paham eh.
 Saya bukan tak sayang awak, saya sayang cumaaa *saya ade org tersayang.
Awak pun tau kan. So sorry oke  :(

1 comment:

  1. cik yana cyunk...

    xm0 c0nfuse2 ep...

    rindu k0w ler...

    ReplyDelete